Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Каданс

07:11 Четверг 13.08.2020
Главная » Файлы » фильмы о музыке

Arxiv TVE Catalunya - Escoltem els - La veu.
04.02.2016, 22:01

Arxiv TVE Catalunya - Escoltem els - La veu.  Serie didactica a mostar les caracteristiques d'un instrument musical a traves de les explicacions i interpretacions d'un music. Tots els progames s'han realizat al Centre de Documentacio Musical de Catalunya i compten amb participacio de nens pregunten als music.
El aquest capitol sobre "La veu" , Imma  Colomer parla amb un grup de nens sobre les possibilitals de la veu. El grup entervista Dalmau Gonzales sobre la cura, les precaucions i sobre els consells per a cuidar la veu. Gonzales interpreta "La truita" de  Schubert, acompanyat al piano per Albert Romani. Un grup de nens entrevista Dalmau Gonzales sobre l'us de la veu per part dels cantants. Dalmau Gonzales interpreta Romanc de Santa Llucia, d'Emili Toldra. Imma Colomer i el grup de nens parlen amb Dalmau Gonzales sobre la seva feina com a cantant d'operal: el tenor interpreta Serenata de Don Pasquale de Donizetti.
Amb realitzacio de J.L. Mendizabal, presentat per Imma Colomer i amb guio de Clara Hernandez i Mireia Hernandez, i amb Josep Maria Duran con a compositor. Emes a la Segona Cadena el 8 de gener del 1988.

 

 

Категория: фильмы о музыке | Добавил: mia
Просмотров: 332 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: