Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Каданс

02:27 Пятница 26.04.2024
Главная » 2017 » Июль » 13 » Jennifer Lopez - Ni Tú Ni Yo (Official Video) ft. Gente de Zona
21:45
Jennifer Lopez - Ni Tú Ni Yo (Official Video) ft. Gente de Zona

Official music video by Jennifer Lopez ft. Gente De Zona performing "Ni Tú Ni Yo."
(C) 2017 Nuyorican Productions Inc., under exclusive license to Sony Music Entertainment US Latin LLC / Magnus Media, LLC

Латиноамериканська діва Дженніфер Лопес представила довгоочікуваний кліп на пісню Ni Tú Ni Yo. І знову поцілила в яблучко.

За сюжетом колишній чоловік артистки, співак Марк Ентоні, знайомить її з чарівним фотографом Котаном Фернандесом, якому доручили зняти нову фотосесію з Джей Ло.

Протягом усього кліпу глядач стежить за тим, як 47-річна співачка позує перед камерою у найрізноманітніших образах, одночасно закохуючись у чоловіка по той бік об'єктива.

Із кожною секундою відео сукні Лопес стають дедалі відвертішими, а якоїсь миті вона постає в кадрі повністю оголеною - принади артистки прикриває лише пальмове листя.

Сам фотограф теж виявляється не в змозі встояти перед чарами латиноамериканки. Та й хто може його звинувачувати? Джей Ло вже майже півстоліття, а вона все ще виглядає, як молода дівчина.

Що стосується самої пісні, то Ni Tú Ni Yo - що перекладається з іспанської як "Ні ти, ні я" - це композиція про нестримне, але приречене кохання. Трек став першим синглом з нового іспаномовного альбому Лопес, який вийде цього року.

"Знай.ua",

Просмотров: 661 | Добавил: mia | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: