Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Каданс

15:05 Пятница 29.03.2024
Главная » 2016 » Март » 24

24 березня народився Іван Козловський — славетний український співак володар світлого сріблястого тембру, широкого діапазону з вільним верхнім регістром.

На оперній сцені І. Козловський проспівав понад 50 найрізноманітніших партій. У його концертному репертуарі — класичні шедеври Моцарта, Бетховена, Шуберта, Шумана, Лисенка, Гулака-Артемовського, Глінки, Даргомижського, Бородіна, Чайковського, Ліста, Рахманінова, народні пісні та романси.

Козловський був великим українським патріотом. Україна завжди займала найважливіше місце в його серці. Іван Семенович підтримував найтісніші зв'язки із київськими митцями і земляками-мар'янівцями. У його московській квартирі завжди лунала українська мова. Серед репертуару співака були «політично небезпечні» укра ... Читать дальше »

Просмотров: 616 | Добавил: mia | Дата: 24.03.2016 | Комментарии (0)

BBC УКРАЇНА

 

У середу в суді техаського міста Форс-Верт відбулося коротке засідання, на якому 31-річна Соф'я Циганкова відмовилася визнавати себе винною в убивстві своїх малолітніх доньок Нікі й Мікели.

Обвинувачення жінці - дружині відомого українського піаніста Вадима Холоденка - висунули за день до того, повідомляє з Нью-Йорка кореспондент Російської служби ВВС Володимир Козловський.

Якщо пані Циганкова визнає свою провину, їй загрожує смертна кара, яка в Техасі застосовується набагато ширше, аніж у більшості інших штатів.

Холоденко і Циганкова одружилися у квітні ... Читать дальше »

Просмотров: 655 | Добавил: mia | Дата: 24.03.2016 | Комментарии (0)